Veiligheid

We doen er alles aan om overlast te beperken. Gelukkig ontvangen we weinig klachten van overlast door inwoners uit het gebied. We horen wel dat mensen die graag wandelen langs de Kleine Beerze, niet blij zijn met de afzettingen van het werkterrein. Soms worden de afzettingen genegeerd en zien we mensen op het werkterrein die daar niet mogen zijn. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Bijvoorbeeld als wandelaars te dicht bij de kraan in de buurt komen. Daarom willen we iedereen vragen het werkterrein niet te betreden tot het werk helemaal klaar is.

Let op drijfzand
Door het dichtgooien van de oude beekloop met zand, kan drijfzand ontstaan. Bij deze plekken staan paaltjes met waarschuwingsborden. Blijf uit de buurt en wandel niet over het werkterrein. Zo voorkomen we gevaarlijke situaties doordat mensen wegzakken in het zand. Het zand ligt nu nog los en de ondergrond is nat. Het risico op drijfzand is weg als het zand vast ligt en de ondergrond niet meer zo nat is.

BouwApp
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de BouwApp en volg het project Levende Beerze. In de BouwApp plaatst aannemer Van Beers iedere week een nieuw bericht met uitleg en mooie foto’s.