Tijdelijke wandelroutes

Afgelopen vijftien jaar hebben velen gewerkt aan de gebiedsontwikkeling rond de Kleine Beerze. De werkzaamheden zijn bijna klaar, maar liggen tot en met de zomer stil. Na de zomer start aannemer Van Beers Hoogeloon met de laatste werkzaamheden. Denk daarbij aan het planten van bomen en struiken en het maken van de uiteindelijke wandel- en fietspaden en bruggen.

Tijdelijke route, betreden op eigen risico

We begrijpen dat u graag van dit gebied wilt genieten. Daarom hebben we een aantal tijdelijke routes uitgestippeld. De route is aan de andere zijde van deze flyer weergegeven. In het veld staan de tijdelijke routes ook met palen met gele koppen uitgezet. Let op! Het gebied is nog niet af en dus nog ingericht als ‘werk in uitvoering’. Dat kan betekenen dat er hier en daar sprake is van drijfzand en het gebied kan minder goed begaanbaar zijn. Houd daar ook rekening mee qua schoeisel.

Opening en meer info

Het gebied is dus nog niet klaar. De aannemer werkt nog in het gebied tot begin oktober. We willen graag de afronding in oktober met iedereen uit het gebied vieren. Kijk voor het laatste nieuws op deze website. Er blijven nog wensen over voor het gebied. De partners werken hieraan komende tijd door in het gebied.

Routes

Benieuwd waar u kan wandelen de komende tijd? U vindt het in deze flyer. Of scan de QR code:

Vragen?

Vragen over wateropgaven, beekherstel en natschade:

Waterschap De Dommel, Eric Schellekens, eschellekens@dommel.nl, tel. 0411 618 332

Vragen over landschappelijke, recreatieve opgaven en ondernemend natuur-netwerk:

  • Gemeente Eersel, Theo Hendriks, t.hendriks@eersel.nl, tel. 0497 53 13 00
  • Gemeente Oirschot Paul van den Dungen, P.vandenDungen@oirschot.nl, tel. 0499 58 33 33