Opening Muystermolen/fietspaden

Als onderdeel van project ‘De levende Beerze’ is het gebied rondom de Kleine Beerze aangepakt. Gemeente Oirschot legde fietspaden aan. Beleving staat weer voorop bij de Muystermolen. Een mijlpaal en een mooi moment om te vieren.

De beek is natuurlijker gaan stromen. Dit verbetert de waterkwaliteit. En het is goed voor het behoud en herstel van de aanwezige natuur. Maar er is ook oog voor versterking van het agrarisch cultuurlandschap en recreatie. Zo fietsen veel mensen in hun vrije tijd of maken ze een fijne wandeling in dit afwisselende landschap. De gemeente heeft deze cultuurhistorie behouden door het terugbrengen van de beleving in het gebied rondom de historische Muystermolen.

Op vrijdag 15 december is de feestelijke opening van 14.30 – 16.00 uur. Locatie is het bos bij de Beerze (zie kaart voor precieze locatie). Je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden voor de opening kan door het sturen van een e-mail naar p.vandendungen@oirschot.nl

De locatie is te bereiken via de Hillestraat (het zandpad op), via de Molenbroekseweg (voorbij de Bedouinehoeve) of de Watermolenweg. Nabijgelegen parkeerplaatsen zijn aangegeven.