Feestelijke aftrap Landcoöperatie Nieuwe stijl

Datum: Zondag 14 april
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Boerderijterras De Spekdonken, Heikesestraat 8A, Vessem

Op zondagmiddag 14 april is de aftrap  voor de nieuwe weg die de Landcoöperatie in slaat. Dit gebeurt op feestelijke wijze bij Boerderijterras De Spekdonken in Vessem. Doelstelling van de Landcoöperatie is: ‘Als boeren en burgers werken wij samen aan een toekomstbestendig beekdal waar landbouw en natuur elkaar versterken.’ Zij wil zoveel mogelijk inwoners en partners hierbij betrekken.

Lidmaatschap

Pachters bieden deze middag lekkere hapjes en drankjes aan. Er zijn activiteiten zijn voor jong en oud, waaronder een wandeling en een takkenbeest maken voor de kids. Daarnaast presenteert de Landcoöperatie haar nieuwe logo, de nieuwe website/ landingspagina en natuurlijk de nieuwe vorm van verbinding met de omgeving door een lidmaatschap aan te bieden. De Landcoöperatie wordt een vereniging incl. investering in grondportefeuille. Het lidmaatschap wordt € 50 waarvan € 25 lidmaatschap en € 25 investering in grondportefeuille. Door lid te worden help je boeren de stap naar natuurvriendelijke landbouw te zetten. Samen kunnen we leuke activiteiten in het gebied ontwikkelen. Denk aan aanplanten van groen, monitoring flora, fauna en water, bloemenakkers, onderhoud voedselbos en dialoog over natuurvriendelijke landbouw en kennis vergaren. Wie weet heb jij nog andere mooie ideeën om voor te leggen.

Aanmelden

De Landcoöperatie maakt graag (opnieuw) kennis met jong en oud. Ben je erbij en doe je mee?!Fijn als je laat weten dat je aanwezig wilt zijn. Dat kan door contact op te nemen met Ria Bernards, 06 20194729, Of stuur een e-mail naar ria.bernards@hetnet.nl ovv ‘Aftrap 14 april’